Nordijsko hodanje

Zamislite šetnju na 1900m kroz Jahorinske doline, kao i osvježenje domaćim organskim sokom na vrhu planine, praćeno nestvarnim pogledom!
Probajte izvorsku vodu koja čisti tijelo, a planinski vazduh daje energiju!

25 eura po osobi (uključeno osvježenje na vrhu planine kao i ručak u „Rajskim Vratima“)

Tura počinje ispred planinske kuće Rajska Vrata, odakle nas put vodi do obližnjeg vidikovca i mjesta za fotografisanje. Nakon kraće pauze, nastavljamo prema Jahorinskim dolinama, gdje možete osjetiti potpuni mir i tišinu, krećući se prema južnom grebenu Jahorine. Prije nego stignemo do vrha, zaustavljamo se kod planinskog izvora na 1990m, sa vodom čistom kao planinski vazduh i hladnom kao zime. Na vrhu pravimo pauzu i uživamo u pogledu na obližnje planine (Bjelašnica, Treskavica, Zelengora, Maglić), koji upotpunjuje domaći organski sok ili planinski čaj od ljekovitog bilja.
Nakon pauze krećemo ka vještačkom jezeru i počinjemo silazak prema planinskoj kući Rajska Vrata.

Trajanje ture 3 do 4h

Nordijsko hodanje uključuje kompletno tijelo za razliku od običnog hodanja, u kojem mogu uživati rekreativci, ne opterećuje zglobove i primjereno je za sve starosne dobi. Poznato je i da Nordijsko hodanje sagorijeva znatno više kalorija, tako da ako želite da ostanete u formi ili izgubite koji kilogram, ovo je savršen način.

Mogućnost noćenja uz doplatu.

Popust na organizovane grupe!