Team building

“Talenat pobeđuje na utakmicama, ali timski rad i inteligencija osvajaju šampionate!”Majkl Džordan

Naš team building program temelji se na aktivnom boravku u prirodi, sportskim, te avanturističkim, no prije svega zabavnim aktivnostima koje su namijenjene oblikovanju i jačanju radnih timova.

Aktivnosti mogu trajati od nekoliko sati do nekoliko dana, zavisno od veličine, strukture grupe, kao i ciljeva koji se žele postići programom. Pored team building aktivnosti nudimo i mogućnost prevoza, smještaja, obroka te organizovanog druženja uz muziku uživo. Ukoliko želite da sačuvate vaše uspomene, možemo organizovati profesionalnog fotografa.

Pošaljite nam upit i smislićemo najbolji program za vašu grupu.

Među brojnim outdoor team building aktivnostima supaintball, nordijsko hodanje, rafting, vožnje kvadovima, paraglajding, vožnja biciklima. No, team building se još odvija i kroz programe koji se zasnivaju u takmičenjima u pojedinim sportskim igrama: odbojci, fudbalu, tenisu i sl. Zatim se osmišljavaju posebni zabavni programi temeljeni na otkrivanju i snalaženju u nepoznatom, novom okruženju, a svi imaju za cilj razvoj svijesti o pripadnosti i lojalnosti grupi kao preduslova sigurnosti i uspjeha i tima i pojedinca.

Pozitivni rezultati izvođenja team building aktivnosti na planini i na svježem vazduhu ne samo da doprinose podizanju nivoa psihofizičkih sposobnosti, već omogućavaju eliminaciju akumuliranog stresa i podižu imuni sistem, jačajući otpornost organizma u vremenu pandemije virusa.